Objavili sa v šou Na nože, teraz máte problém zohnať voľnú stoličku. A majiteľ pritom novému konceptu neveril.
Reštaurácia Záhrada doplácala najmä na nešťastnú polohu na kraji Nitry v priemyselnej zóne. S kvalitou jedla ani čistotou v kuchyni problém nebol, len skrátka ľudia nemali dôvod, prečo by mali chodiť tak ďaleko. Teraz už majú! Šéfkuchár Martin Novák vymyslel pre podnik nielen nové menu v podobe mäsových guličiek, ale aj názov Hangar. Majiteľ a kuchár Martin Pajer teraz prišiel do Telerána, aby sa pochválil, ako sa mu darí.
Štyri mesiace po nakrúcaní relácie môže byť viac než spokojný. Podľa jeho slov sa návštevnosť podniku zdvihla o tisíc percent a momentálne máte v čase obeda problém nájsť voľnú stoličku. Na začiatku síce novému konceptu neveril, zdráhal sa aj používať nový názov, ale presvedčil sa, že sa mýlil. Viac začal pracovať aj so sociálnymi sieťami a ľudia jeho mäsové guličky vyhľadávajú. Tak hádam sa Hangaru bude dariť aj naďalej. Zistíme...
Galéria
Celá epizóda na Voyo