
S radami od oceňovaného šéfkuchára môžete v kuchyni zažiariť.
Martin Novák si zobral na plecia neľahkú úlohu - pomôcť reštauráciám, ktoré na tom vôbec nie sú najlepšie. V relácii Na nože sa tak pozrie na najväčšie problémy prevádzok, ale aj slovenského gastro sektoru. V tretej časti nášho veľkého rozhovoru sme sa so šéfkuchárom z pezinského Zámku Šimák venovali slovenskej kuchyni, tradičným jedlám a základom varenia.
TIP Slovenský „Gordon Ramsay“: Čaká nás nebo alebo peklo? Aký bude nový šéf?
Aká je teda vlastne slovenská kuchyňa, čo Martin považuje za najtradičnejšie jedlá, prečo sú Slováci konzervatívni a aký vývoj podľa neho čaká slovenskú gastronómiu? Podelil sa s nami aj o svoje osvedčené triky pri varení. Podľa jeho rád môžete zažiariť v kuchyni aj vy. A vôbec na to nepotrebujete zložité know how, najväčšia krása sa totiž podľa neho skrýva v jednoduchosti!
Galéria