Stupavská hodovňa prešla výraznou premenou, s Gabrielou Kajtárovou sme zjedli úplne všetko!
V piatej epizóde tretej série šou Na nože prijal Martin Novák pozvanie do reštaurácie Stupavská hodovňa. Majiteľ Sergej zveril vedenie podniku svojej priateľke Viktórii a v prevádzke to škrípalo na všetkých frontoch. Obľúbený šéfkuchár opäť predviedol svoje povestné kúzla a reštaurácii dal nový impulz. Nás, samozrejme, zaujímalo, ako sa im po niekoľkých mesiacoch darí, čo majú nové a predovšetkým, ako varia. Na kontrolnú návštevu sme tentoraz zobrali redaktorku Gabrielu Kajtárovú.
Galéria
Podnik hneď na prvý pohľad prešiel viacerými zmenami. Rozšírilo sa detské ihrisko, v interiéri pribudol detský kútik a kuchyňa má nového šéfkuchára. Ten vymyslel aj nový jedálny lístok a zabavíte sa už pri jeho čítaní. Ponuke dominuje mäso (tak je to hodovňa) a Gabika okamžite porušila jednu zo svojich zásad - nie, žeby bola vegetariánka, ale dávať prednosť zelenine. Pečeným rebierkam s papričkami jalapeños jednoducho nemohla odolať. Čo všetko sme si ešte objednali, ako nám chutilo a aké novinky Viki so Sergejom chystajú, sa dozviete vo videu.