Hneď prvá misia bude poriadnou výzvou, niektoré veci ešte v živote nevidel.
Martin Novák je síce nekompromisný, ale jeho primárnym cieľom je skutočne pomôcť prevádzkam, ktoré sú v problémoch, prípadne až na pokraji krachu. Jeho prvou zastávkou bude talianska reštaurácia Bella Italia v Šamoríne. Ale už hneď po príchode zistí, že podnik má od talianskej kuchyne pomerne ďaleko. A problémov je v ňom omnoho viac. Už len pohľad na jedálny lístok spôsobí Martinovi poriadnu bolesť hlavy.
Galéria
Spolumajiteľ a šéfkuchár Tibor má totiž v ponuke až 136 jedál, väčšina vôbec nekorešponduje s talianskou kuchyňou a množstvo receptov akoby sa zaseklo niekedy v roku 1992. Martina tak čaká veľká výzva, aby podnik postavil na nohy, navyše musí zápasiť aj s Tiborovou tvrdohlavosťou. Uznávaný šéfkuchár si povzdychol, že v určitých momentoch mal chuť skočiť šípku do fritézy. Zapnutej! Podarí sa mu naštartovať Tiborov podnik? Pretože biznis v gastre je krutý a veľa zlých rozhodnutí spôsobilo, že Tiborova reštaurácia je prázdna.