Bolo to najlepšie jedlo, ktoré jedol, ale niekto by sa mohol otráviť.
Prvý deň návštevy šéfkuchára Martina Nováka a tímu Na nože v tatranskom hoteli Tulipán bol poriadne rozpačitý. Nielenže zistil, že v kuchyni varí napríklad aj údržbár, ale čo bolo ešte horšie, potvrdil sa jeho dojem, že pre neho navarili jedlá v úplne inej kvalite, než dostávajú bežní hostia. Majiteľ Peter chcel na neho evidentne urobiť dojem, lenže práve to bola najväčšia chyba. A bolo ich ešte viac.
Z jedál, ktoré si objednal, mu naviac chutila kačica s kapustou a knedľou, akurát mu trochu prekážalo, že kapusta bola podľa neho zahustená múkou. Od kuchára Adriana chcel jednoznačnú odpoveď - použil múku? Lenže on mlčal a Martin musel zvýšiť hlas, aby z neho vypáčil odpoveď. Veď môžu hazardovať s ľudským zdravím! Ak by bol celiatik a nevie o tom, otrávi sa?
Celá epizóda na Voyo